Dag 5. Odijk - Utrecht

13,2km

In vogelvlucht

Odijk

Utrecht

Deze dag voert je allereerst vanaf Odijk langs de Kromme Rijn naar Bunnik. Volg daar het water of geniet een moment stilte in de kapel. De route vervolgt in de richting van Amelisweerd. Waar het prachtig is om uit te rusten, het museum te bezoeken en wat rond te dwalen. Blijf de Kromme Rijn volgen en via een groene route wandel je langzaam Utrecht binnen en komt de dom in zicht. Deze etappe telt weinig kilometers en laat zich daarom makkelijk combineren: wellicht loop je verder of... in Utrecht zijn veel mooie plekken te bezoeken die aansluiten bij jouw pelgrimstocht.

5

6

4

1

3

2

Heb je een tip?

Een impressie van de route

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Daarheen en weer terug

Stay Okay

Utrecht

Odijk

Bunnik

4 km

6,3km

13,2km

Oases

Utrecht

Resto van Harte

Op dinsdag, woensdag en vrijdag gaan om 17.30 de deuren van Resto van Harte op. De prijs voor een driegangenmaaltijd is ongeveer 7 euro. De missie van Resto vanHarte is om door een maaltijd (en thema avonden) mensen met elkaar te verbinden. Vraag vooral ook of je even kunt helpen, vooraf of achteraf. Er is altijd wat te doen!

 

Meer informatie

Restomanager is Jolanda Panis, zij is te bereiken via: j.panis@restovanharte.nl of 06-461 834 21

 

Resto VanHarte Kanaleneiland (di & vr)

3-Generatiecentrum

Bernadottelaan 23

 

Resto VanHarte Overvecht (wo)

Zimihc Theater Stefanus

Braziliƫdreef 2

 

www.restovanharte.nl

Reserveer via de website.

Tineke en Bastiaan

In Utrecht kun je aanschuiven bij twee hele gezellige en gastvrije mensen. Weet je welkom bij Tineke en Bastiaan. Stuur even een berichtje van te voren, zodat je zeker weet dat het schikt. Je kunt kostenloos mee eten, maar een mooi verhaal is altijd welkom.

 

Meer informatie

Bel of app even van te voren 06-443 227 72

Adam van Harenstraat 25

3534VT Utrecht

GelukPlukken

Overnachten

Algemeen

Vrienden op de Fiets

Het Gelukkigerwijspad en Vrienden op de Fiets delen een doel: ontmoetingen mogelijk maken. Met een lidmaatschap van 8 euro per jaar kun je bij aangesloten gastgezinnen voor een klein bedrag overnachten. Ook op deze etappe is een aantal gastgezinnen te vinden. Wordt vooral lid van "Vrienden op de Fiets" voor bijzondere en betaalbare overnachtingen tijdens jouw pelgrimstocht. Bezoek hun website voor de meest actuele informatie.

Zeist

Ina en Glenn

Niet direct op de route, maar vanuit Bunnik in minder dan een uurtje te bereiken. Als pelgrim kun je wat GelukPlukken bij Ina en Glenn. Bij hen kun je 's avonds mee eten en, als je wilt, ook overnachten. Er is ruimte voor 1 a 2 personen. Ze vinden het wel fijn als je je komst even aankondigt. Je bent van harte welkom en... verblijd hen ook met iets! Zij bieden je deze gastvrijheid kostenloos.

 

Meer informatie

Graag even van te voren bellen: 06-1078 3033 of mailen: geislerina47@gmail.com

Adres: Willem Pijperlaan 20, Zeist.

GelukPlukken

Inspiratie

Utrecht

DichtbijKunst

Door het wandelen op het Gelukkigerwijspad komen al jouw zintuigen tot rust. Vanuit die rust is het heerlijk om, onder begeleiding, mindful naar kunst te gaan kijken. Dit is wat DichtbijKunst je biedt: de workshop 'Aandachtig kunst beleven' wordt regelmatig gegeven in Utrecht.

 

Speciaal voor pelgrims heeft DichtbijKunst een uniek aanbod: een rondleiding in het Museum  Catharijneconvent waar we op zoek gaan naar pelgrimssporen in de kunst en enkele werken aandachtig bekijken. Of een mindful bezoek aan een of meerdere kerken in Utrecht.

 

Meer informatie

info@dichtbijkunst.nl

www.dichtbijkunst.nl of facebook

 

Aldo Atelier Theater en coaching

Een klein beetje van de route af vind je hier een pracht van een ZwerfGeluk: kom in het Aldo atelier heerlijk rustig van een kop koffie of thee genieten met iets lekkers erbij. Loop je met een vraag rond en wil je deze kunstzinnig onderzoeken? Ina is (wandel)coach en helpt je graag op weg, tegen een bedrag dat jij wilt doneren. Pelgrims mogen ook gratis naar een voorstelling met poppen (1e za/zo en 3e wo van de maand om 11u). Als tegenprestatie kun je misschien een klein klusje doen of wat reclame maken. En tenslotte hier is ook een Meldpunt Geluksmomenten om je op te laden of om geluk te delen.

 

Meer informatie

Adriaen van Ostadelaan 54, 3583AK, Utrecht

Ina Geisler

info@aldo.nl

06-10 78 30 33 (stuur even appje als je komt!)

www.klaprooscoaching.nl

www.aldo.nl

Meldpunt Geluksmomenten

Vrijwilligerswerk