Help mee met bouwen

aan het Gelukkigerwijspad

Doen: deel jouw talent.

Er zijn heel veel manieren waarop je kunt helpen om het Gelukkigerwijspad te onderhouden en te laten groeien. Ik ben al heel blij dat je dit leest en overweegt om iets te gaan doen!

Zeg het voort!

Je helpt ons enorm door anderen te laten weten dat deze pelgrimstocht bestaat! Stuur 5 mailtjes naar bekenden die dit leuk zouden vinden. Schrijf een berichtje over ons op jouw Facebook pagina en like onze pagina. Vertel er over op een feestje.

Misschien wil je wel een poster voor op jouw raam of wat flyers om in jouw omgeving uit te delen.

1

2

Deel jouw ervaringen.

Als je de route loopt. Geef dan feedback. Wat kan er beter? Wat kan ook anders? Je kan feedback sturen naar feedback@gelukkigerwijspad.nl . Maar ook direct via de app.

Oproep, foto's en verhalen:  Heel graag ontvangen we mooie foto's van onderweg die we op de site mogen zetten, liefst gecombineerd met verhalen van jouw ervaringen!

3

Bied gastvrijheid.

Bij pelgrimeren hoort niet alleen het onderweg zijn, maar ook het ontvangen en op weg helpen van pelgrims. Woon jij op of aan de route en je wilt pelgrims verder helpen, meld je dan aan. Dit kan gaan om het bieden van een kop thee, een maaltijd of een overnachting.

4

Deel jouw creativiteit.

Kan je goed tekenen, mooie dingen ontwerpen, verhalen schrijven, liedjes maken. Als je op een of andere manier jouw creativiteit wilt inzetten voor het Gelukkigerwijspad zou ik dat fantastisch vinden.

Oproep, vertalers gezocht:  Heel graag bieden we de site ook aan in het Engels en Duits. Wil je (een deel van) de website helpen vertalen? Heel graag!

5

Vier het nerd-zijn.

Kan je programmeren (met name Android, maar ook iOS), ben je goed in websites bouwen of ben je heel handig in houtbewerking? Heb je wilde plannen en ideeën? Dan is er een match! Laat wat van je horen!

Geef: een donativo

1

2

Makkelijk via de webshop.

Ga naar de webshop en kies daar voor een gift van 5, 10 of 25 euro.

 

Bepaal zelf wat het je waard is.

Maak jouw gift over op NL69 INGB 0007 2599 07 t.n.v. Ministerie van Geluk, Welbevinden en Plezier o.v.v. Gift Gelukkigerwijspad.

 

Op de route naar Santiago de Compostella zijn er plekken waar je geen vaste prijs betaalt, maar precies dat wat je iets waard vindt. Je betaalt met een donativo, een gift.

Wat doen we met jouw gift?

Natuurlijk houden we je goed op de hoogte over wat we met jouw gift gaan doen. Er zijn talloze ideeën die nu nog niet uitgevoerd kunnen worden, denk bijvoorbeeld aan goed onderhoud voor mooie Geluks Rustplekken, waar je zelf thee kunt zetten. Of GelukkigWijzers die we op hout laten graveren. Een liedbundel met Gelukkigerwijsjes. Maar ook sociale projecten als wandelen tegen eenzaamheid, of samen met een vluchteling op pad.

 

Laat weten wat je wilt doen!

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist