Verkooppunten

Verkooppunten

Het Pelgrimspakket is direct te bestellen via de webshop, maar mocht je het leuker vinden en/of de verzendkosten willen besparen: koop dan vooral een pakket bij één van de verkooppunten. Vergeet niet de GPS-track en de Locaties Meldpunten Geluksmomenten en GelukkigWijzers te downloaden uit de webshop. Dat is gratis en zo ben je helemaal compleet! Ook het Geertje Arendspad is bij verschillende verkooppunten te verkrijgen.

Snel naar...

Amersfoort

Boekhandel Veenendaal

In de gezellige winkelstraat van Amersfoort, vlakbij het O.L.V.-plein vind je boekhandel Veenendaal. Sowieso een fijne plek om even langs te gaan en rond te neuzen. En hier kun je ook een pelgrimspakket en de routegids van het Geertje Arendspad aanschaffen.

 

Meer informatie

Langestraat 33, Amersfoort

Pelgrimspakket Gelukkigerwijspad

VVV Amersfoort

Aan de voet bij de O.L.V.-toren in Amersfoort kun je het pelgrimspakket aanschaffen bij het VVV. Hier kun je ook de ansichtkaart(en) van het Geertje Arendspad inleveren en ontvang je een kleine attentie.

 

Meer informatie

Breestraat 1, Amersfoort

info@vvvamersfoort.nl

www.vvvamersfoort.nl

Routegids Geertje Arendspad

Pelgrimspakket Gelukkigerwijspad

Routegids Geertje Arendspad

Algemene boekhandel

De Algemene Boekhandel is een ruim gesorteerde Libris-boekhandel. Deze gezellige boekhandel heeft de grootste collectie klassieke muziek van Midden-Nederland en uiteraard heel, heel veel boeken, waaronder het Pelgrimspakket Gelukkigerwijspad en de routegids van het Geertje Arendspad. Tegenover de boekhandel vindt u onze kantoorafdeling Pen & Papier, een gerenommeerde kantoorvakhandel met een uitgebreid aanbod. In beide filialen staan vakkennis, een persoonlijke benadering en advies op maat centraal. Het is niet voor niets dat De Algemene al meer dan 60 jaar een begrip is in Amersfoort en omstreken.

 

Meer informatie

Leusderweg 186, Amersfoort

info@algemeneboekhandel.nl

Maarn

Boekhandel Boek en Koek

Bij Boek en Koek kun je niet alleen het pelgrimspakket aanschaffen, hier is ook een Meldpunt Geluksmomenten én je haalt hier op de route ook een GelukkigWijzer op. Hou ook hun agenda in de gaten, er zijn geregeld leuke en interessante activiteiten.

 

Meer informatie

Raadhuislaan 9, Maarn

0343-200150

info@boekenkoek.net

www.boekenkoek.net

Pelgrimspakket Gelukkigerwijspad

Nijkerk

Museum Nijkerk

Startpunt van het Geertje Arendspad en van harte het bezoek waard! Mooie wisselende tentoonstellingen en, voor wandelaars ook interessant: heel mooie informatie over het Westerborkpad.

 

Meer informatie

Venestraat 16, Nijkerk

 033 - 245 7005

www.museumnijkerk.nl

Boekhandel en VVV: Roodbeen

Een mooie, ruime boekhandel in het centrum van Nijkerk. Vrijwel niks is fijner dan lezen in de pauze van een wandeling. Dat kan natuurlijk in de routegids van het Geertje Arendspad, maar wellicht vind je hier ook een ander mooi boek voor onderweg.

 

Meer informatie

Verlaat 13, Nijkerk

Routegids Geertje Arendspad

Routegids Geertje Arendspad

Rhenen

Boekhandel Zie je zo

Een ware oase voor kinderboeken en houten speelgoed en met de slogan "Dromen, denken, durven, doen..." passen Zie je zo en het Gelukkigerwijspad goed bij elkaar. En hele plezierige plek om eens te bezoeken.

 

Meer informatie

Frederik van de Paltshof 19, Rhenen

0317-769122

info@ziejezoinrhenen.nl

www.ziejezoinrhenen.nl

Pelgrimspakket Gelukkigerwijspad

voor Gelukkigerwijspad en Geertje Arendspad