Odijk – Utrecht
13,2km

In vogelvlucht

Deze dag voert je allereerst vanaf Odijk langs de Kromme Rijn naar Bunnik. Volg daar het water of geniet een moment stilte in de kapel. De route vervolgt in de richting van Amelisweerd. Waar het prachtig is om uit te rusten, het museum te bezoeken en wat rond te dwalen. Blijf de Kromme Rijn volgen en via een groene route wandel je langzaam Utrecht binnen en komt de dom in zicht. Deze etappe telt weinig kilometers en laat zich daarom makkelijk combineren: wellicht loop je verder of… in Utrecht zijn veel mooie plekken te bezoeken die aansluiten bij jouw pelgrimstocht.

Heb je een tip?

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

  Daarheen en weer terug

  Oases

  Utrecht

  Resto van Harte

  Op dinsdag en vrijdag gaan om 17.30 de deuren van Resto van Harte op. De prijs voor een driegangenmaaltijd is ongeveer 7 euro. De missie van Resto van Harte is om door een maaltijd (en thema avonden) mensen met elkaar te verbinden. Vraag vooral ook of je even kunt helpen, vooraf of achteraf. Er is altijd wat te doen!

  Meer informatie
  Restomanager is Jolanda Panis, zij is te bereiken via: j.panis@restovanharte.nl of 06-461 834 21

  Resto VanHarte Kanaleneiland (di)
  3-Generatiecentrum
  Bernadottelaan 23

  Reste vanHarte Leidsche Rijn (vr)
  Buurtcentrum Bij de Buren
  Eerste Oosterparklaan 76
  www.restovanharte.nl

  Reserveer via de website.

   

  Overnachtingen

  Algemeen

  Vrienden op de Fiets

  Het Gelukkigerwijspad en Vrienden op de Fiets delen een doel: ontmoetingen mogelijk maken. Met een lidmaatschap van 8 euro per jaar kun je bij aangesloten gastgezinnen voor een klein bedrag overnachten. Ook op deze etappe is een aantal gastgezinnen te vinden. Wordt vooral lid van “Vrienden op de Fiets” voor bijzondere en betaalbare overnachtingen tijdens jouw pelgrimstocht. Bezoek hun website voor de meest actuele informatie.

  Inspiratie