Verkooppunten

Het Pelgrimspakket is direct te bestellen via de webshop, maar mocht je het leuker vinden en/of de verzendkosten willen besparen: koop dan vooral een pakket bij één van de verkooppunten. Als je het pakket via de webshop aanschaft ontvang je per mail direct de GPS-track, koop je de route in de winkel dan is de GPS-track hier, via de webshop, los aan te schaffen. Ook het Geertje Arendspad is bij verschillende verkooppunten te verkrijgen.

Maarn

Boekhandel Boek en Koek

Bij Boek en Koek kun je niet alleen het pelgrimspakket aanschaffen, hier is ook een Meldpunt Geluksmomenten én je haalt hier op de route ook een GelukkigWijzer op. Hou ook hun agenda in de gaten, er zijn geregeld leuke en interessante activiteiten.

Meer informatie
Raadhuislaan 9, Maarn
0343-200150
info@boekenkoek.net
www.boekenkoek.net

Nijkerk

Museum Nijkerk

Startpunt van het Geertje Arendspad en van harte het bezoek waard! Mooie wisselende tentoonstellingen en, voor wandelaars ook interessant: heel mooie informatie over het Westerborkpad.

Meer informatie
Venestraat 16, Nijkerk
033 – 245 7005
www.museumnijkerk.nl

Boekhandel en VVV: Roodbeen

Een mooie, ruime boekhandel in het centrum van Nijkerk. Vrijwel niks is fijner dan lezen in de pauze van een wandeling. Dat kan natuurlijk in de routegids van het Geertje Arendspad, maar wellicht vind je hier ook een ander mooi boek voor onderweg.

Meer informatie
Verlaat 13, Nijkerk

Amersfoort

VVV Amersfoort

Aan de voet bij de O.L.V.-toren in Amersfoort kun je het pelgrimspakket aanschaffen bij het VVV. Hier kun je ook de ansichtkaart(en) van het Geertje Arendspad inleveren en ontvang je een kleine attentie.

Meer informatie
Breestraat 1, Amersfoort
info@vvvamersfoort.nl
www.vvvamersfoort.nl

Algemene boekhandel

De Algemene Boekhandel is een ruim gesorteerde Libris-boekhandel. Deze gezellige boekhandel heeft de grootste collectie klassieke muziek van Midden-Nederland en uiteraard heel, heel veel boeken, waaronder het Pelgrimspakket Gelukkigerwijspad en de routegids van het Geertje Arendspad. Tegenover de boekhandel vindt u onze kantoorafdeling Pen & Papier, een gerenommeerde kantoorvakhandel met een uitgebreid aanbod. In beide filialen staan vakkennis, een persoonlijke benadering en advies op maat centraal. Het is niet voor niets dat De Algemene al meer dan 60 jaar een begrip is in Amersfoort en omstreken.

Meer informatie
Leusderweg 186, Amersfoort
info@algemeneboekhandel.nl

Deventer

De Wandelwinkel

Bij de Wandelwinkel kun je niet alleen het pelgrimspakket en het Struinpakket aanschaffen, het is dé plek voor het uitkiezen van (h)eerlijke wollen truien, vesten en wandelkleding. Neem er vooral eens een kijkje: het is een bijzondere plek en Anne Marie helpt je graag op weg met inspiratie en advies.

Meer informatie
Bergkerkplein 5 in Deventer
0570-615077
info@dewandelwinkel.nl
https://dewandelwinkel.nl