Wijk bij Duurstede – Odijk
15,5km

In vogelvlucht

De geoefende pelgrim gebruikt twee dagen om van Wijk bij Duurstede naar Utrecht te wandelen. De stevige wandelaar kan beide etappes volbrengen in één dag van bijna 30km. Met 15,5 km is deze vierde dag, In kilometers uitgedrukt, vrij kort. Meer tijd wellicht voor pauze en reflectie. Bijvoorbeeld in de mooie kapelletjes in Werkhoven of Odijk. De route leent zich uitstekend voor vele korte en lange pauzes om vanuit het gras naar het water te staren. Is vandaag dan die dag om een brief te schrijven? De route voert grotendeels langs de Kromme Rijn en doet drie dorpen aan: Cothen, Werkhoven en Odijk. Alle drie met hun eigen charme.

Heb je een tip?

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

  Daarheen en weer terug

  Oases

  Overnachtingen

  Algemeen

  Vrienden op de Fiets

  Het Gelukkigerwijspad en Vrienden op de Fiets delen een doel: ontmoetingen mogelijk maken. Met een lidmaatschap van 8 euro per jaar kun je bij aangesloten gastgezinnen voor een klein bedrag overnachten. Ook op deze etappe is een aantal gastgezinnen te vinden. Wordt vooral lid van “Vrienden op de Fiets” voor bijzondere en betaalbare overnachtingen tijdens jouw pelgrimstocht. Bezoek hun website voor de meest actuele informatie.

  Wijk bij Duurstede

  Hotel Brasserie Florian

  In het centrum van Wijk bij Duurstede vind je Hotel Brasserie Florian. Voor als je je voeten wat luxe wilt gunnen: alles is dichtbij. Lekker eten en heerlijk slapen.

  Meer informatie
  Markt 2
  3961 BC  Wijk bij Duurstede
  0343 595 440
  info@hotelbistroflorian.nl
  www.hotelbrasserieflorian.nl

  Inspiratie